Helium Miner kopen België Helium Miner kopen België
4.9 (18) Laatst geupdate op februari 2, 2023 door David Ben je op zoek naar een Helium Miner in België? Dit moet je weten... Helium Miner kopen België
4.9
(18)

Laatst geupdate op februari 2, 2023 door David

Ben je op zoek naar een Helium Miner in België? Dit moet je weten over Helium Hotspot Miners bestellen in België.

Helium (HNT) Miners in België

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, er zijn helaas geen Helium miners verkrijgbaar in fysieke Belgische winkels. Echter niet getreurd, want een Helium miner kan eenvoudig online besteld worden waarna deze aan huis geleverd wordt.

Belangrijk: wees er zeker van dat je bij een officiële verkoper je miner besteld. Er zijn namelijk een hoop nep-sites die er maar al te graag met je geld vandoor gaan. Ook zijn er websites die je beloven een ‘gratis’ miner toe te sturen in ruil voor een (veel te) groot deel van de opbrengst. Dit raden wij niet aan. De veiligste manier om aan een HNT Hotspot Miner te komen is door deze bij de fabrikanten direct te bestellen.

De linkjes hieronder zijn geverifieerd en brengen je naar de officiële verkopers van Bobcat Miners en Linxdot Miners (namelijk de maker zelf).

Helium Miner kopen België handleiding

In deze videohandleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een Bobcat Helium Miner kan bestellen. In de titel staat Nederland, maar de exact zelfde methode is van toepassing voor bestellingen naar België.

Belangrijk: Helium Miner Antenne Upgrade

Helium Miner antenne antenna HNT mining hotspot bobcat linxdot

Haal het meeste uit je Helium Hotspot Miner door deze te upgraden door de standaard antenne te vervangen voor een sterkere. Door gebruik te maken van een buitenantenne, kan je, zoals vele andere Helium Miner eigenaren al doen, je opbrengsten verhogen. Het bereik van je hotspot wordt namelijk bepaald door de kracht van de antenne en hoe ver deze kan rijken. Een antenne die op een (schuur)dak staat met vrij uitzicht over de omgeving, zal meer andere hotspots en IoT apparaten bereiken en zo meer HNT opleveren.

Helium Miner antenne kopen

Hier kan je de beste Helium Miner antennes vinden voor jouw HNT Hotspot:

RAK Webshop

Ideetron Webshop

Meer weten? Lees gerust verder

Hopelijk heeft deze post jou kunnen helpen. Als dat zo is, laat alsjeblieft een beoordeling achter 🙂

Klik op het aantal sterren dat je wilt geven

Gemiddelde score 4.9 / 5. Aantal stemmen 18

Nog niet beoordeeld. Wil jij de eerste zijn?

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

David

Hallo en welkom op mijn blog! Mijn naam is David en ik ben gepassioneerd (vrienden zeggen soms geobsedeerd) avonturier. Na vele solo en duo backpack reizen over de hele wereld, waarvan één meer dan 2 jaar lang, wil ik nu graag mijn kennis en ervaringen delen over alles dat met reizen en outdoor te maken heeft. Hiernaast heb ik een passie voor digitale innovaties zoals cryptovaluta. Zo is Voordeel Avonturier ontstaan. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat jij de beste reis- en outdoor producten te zien krijgt voor jouw volgende avontuur. Heb je zelf nog tips, ideeën of feedback? Laat gerust een berichtje achter, dat vinden we leuk.