Bobcat miner 300 kopen in Nederland? Korting & Tips Bobcat miner 300 kopen in Nederland? Korting & Tips
4.8 (15) Laatst geupdate op februari 2, 2023 door David Voordeel Avonturiers opgelet! De Bobcat miner 300 is weer te koop. Met een geupgrade... Bobcat miner 300 kopen in Nederland? Korting & Tips
4.8
(15)

Laatst geupdate op februari 2, 2023 door David

Voordeel Avonturiers opgelet! De Bobcat miner 300 is weer te koop. Met een geupgrade 4 dbi antenne, reikt deze verder dan de Helium miners van concurrenten waarvan de antenne een lager dbi heeft. Zo kan je met meer nabij gelegen hotspots contact leggen en zo meer HNT verdienen tijdens zogenaamde Proof of Coverage challenges en het verzenden van data naar het Helium Netwerk.

Bobcat Miner 300 kopen

De Bobcat Helium Hotspot Miner is te koop via de onderstaande knop. Let op dat je de EUROPE versie besteld. Deze is geschikt voor gebruik in Nederland (en België).

Instructievideo Helium Miner bestellen

Bobcat Miner 300 outdoor enclosure Kit (buiten behuizing)

Wil je jouw Bobcat miner 300 buiten plaatsen om zo een beter bereik te hebben en meer HNT te verdienen? Bestel dan de Outdoor Enclosure Kit om je miner te beschermen tegen de elementen. Alles dat je nodig hebt (behalve de miner zelf) is inclusief.

Bobcat Helium Miner korting coupon

Na heel het internet afgestruind te hebben als een echte Hollander, moet ik helaas rapporteren dat Bobcat geen kortingscodes of coupons uitgeeft. In een schriftelijke reactie heeft de fabrikant Bobcat laten weten dat ze geen kortingsacties doen, simpelweg omdat ze deze niet nodig hebben. Het product is zo immens populair dat korting geven nog niet nodig is om de verkopen hoog te houden.

Bobcat Helium Miner kopen in Nederland

Helaas voor ons is de Bobcat Miner 300 niet verkrijgbaar in Nederland. De enige officiële verkopende partij van Bobcat Miners is de fabrikant zelf. Pas daarom goed op voor Nederlandse webshops die claimen ze sneller te kunnen leveren. Vaak rekenen zij de hoofdprijs (tot soms duizenden euros) of is er sprake van dropshipping, waarbij de ‘verzendtijd’ zogenaamd 3 maanden is. In werkelijkheid bestellen ze dan voor jou in de officiële webshop en rekenen zelf een leuke marge. Bestel daarom altijd bij de officiële leverancier.

Helium Miner kopen op marktplaats – Pas op

Overweeg je een Helium Miner te kopen via marktplaats? Wees dan ook uitermate voorzichtig en gebruik je gezonde verstand. Wij hebben meerdere verhalen gelezen van kopers die duizenden euro’s vragen voor een Helium miner en vervolgens er met het geld vandoor zijn gaan.

Een ander schimmig scenario dat voorkomt zijn verkopers die hun ”plaats in de wachtrij” verkopen. Zij hebben hun Miner nog niet ontvangen, maar willen hun bestelling aan jou verkopen voor honderden of soms duizend euros extra.

Staan er ook betrouwbare verkopers van Helium Miners op Marktplaats? Een enkeling zal inderdaad een legitieme advertentie hebben. Neem deze tips in acht als je een Helium Hotspot via Marktplaats gaat kopen:

  • Spreek af bij de verkoper thuis. Mocht er achteraf iets mis zijn, kan je nog langs gaan.
  • Ga samen of laat iemand weten waar je heen gaat.
  • Denk heel goed na als de verkoper de Helium Miner per post wilt opsturen en pas ná dat jij betaalt hebt.
  • Als een aanbieding te mooi is om waar te zijn, is dat waarschijnlijk ook.

Wil je zonder risico een Bobcat Miner 300 kopen? Bestel dan in de officiële webshop. De levering zal wat langer duren, maar je bent verzekerd van de officiële partij te kopen en komt ook in aanmerking voor garantie en het retourbeleid.

Bobcat Miner 300 retour, geld terug & garantie

Op de website van Bobcat staat op de ‘returns and refunds‘ pagina de volgende mededeling, vertaald naar Nederlands:

  • Aankopen gedaan via Crypto kunnen niet geannuleerd of terugbetaald worden.
  • Aankopen gedaan via Paypal of per bank kunnen terugbetaald worden als de bestelling voor 5 mei is geplaatst. Ook kunnen Miners geretourneerd worden binnen 15 dagen na ontvangst. Bobcat is niet verantwoordelijk voor de verzendkosten van het retourneren.
  • Als de Bobcat Miner 300 kapot aankomt, kan de klant een vervangende miner aanvragen of het aankoopbedrag terug krijgen.
  • Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, moet het product in de staat zijn zoals deze ontvangen is. Ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking. Je zal ook het aankoopbewijs op moeten sturen.
  • Om een terugbetaling te ontvangen of een vervangende Miner wanneer een kapotte ontvangen is, stuur dan een email naar customer@bobcatminer.com (Wel je mail in het Engels sturen). Zodra ze de geretourneerde Miner ontvangen en geinspecteerd hebben, zullen ze, afhankelijk van je wens, laten weten of je je geld terug krijgt of een nieuwe opgestuurd krijgt.

Bobcat Miner 300 antenne vervangen

Helium Miner antenne antenna HNT mining hotspot bobcat linxdot

Haal het meeste uit je Helium Hotspot Miner door deze te upgraden door de standaard antenne te vervangen voor een sterkere. Door gebruik te maken van een buitenantenne, kan je, zoals vele andere Helium Miner eigenaren al doen, je opbrengsten verhogen. Het bereik van je hotspot wordt namelijk bepaald door de kracht van de antenne en hoe ver deze kan rijken. Een antenne die op een (schuur)dak staat met vrij uitzicht over de omgeving, zal meer andere hotspots en IoT apparaten bereiken en zo meer HNT opleveren.

Helium Miner antenne kopen

Hier kan je de beste Helium Miner antennes vinden voor jouw HNT Hotspot:

RAK Webshop

Ideetron Webshop

Hopelijk heeft deze post jou kunnen helpen. Als dat zo is, laat alsjeblieft een beoordeling achter 🙂

Klik op het aantal sterren dat je wilt geven

Gemiddelde score 4.8 / 5. Aantal stemmen 15

Nog niet beoordeeld. Wil jij de eerste zijn?

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

David

Hallo en welkom op mijn blog! Mijn naam is David en ik ben gepassioneerd (vrienden zeggen soms geobsedeerd) avonturier. Na vele solo en duo backpack reizen over de hele wereld, waarvan één meer dan 2 jaar lang, wil ik nu graag mijn kennis en ervaringen delen over alles dat met reizen en outdoor te maken heeft. Hiernaast heb ik een passie voor digitale innovaties zoals cryptovaluta. Zo is Voordeel Avonturier ontstaan. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat jij de beste reis- en outdoor producten te zien krijgt voor jouw volgende avontuur. Heb je zelf nog tips, ideeën of feedback? Laat gerust een berichtje achter, dat vinden we leuk.