Magnesium stick voor scouting kopen? Check deze coole gadget voor scouts Magnesium stick voor scouting kopen? Check deze coole gadget voor scouts
4.6 (5) Laatst geupdate op februari 2, 2023 door David Op zoek naar een toffe scouting gadget voor jezelf of als kado voor jouw... Magnesium stick voor scouting kopen? Check deze coole gadget voor scouts
4.6
(5)

Laatst geupdate op februari 2, 2023 door David

Op zoek naar een toffe scouting gadget voor jezelf of als kado voor jouw kind of collega leiding? Dan ben je op de juiste plaats! Een beetje scout kan natuurlijk wel een vuurtje maken met een aansteker. Maar wil je echt de blitz maken omdat jij het vuur wél aankrijgt tijdens een regenbui of ben je op zoek naar een uitdagende manier van vuur maken? Dan ben jij op zoek naar deze toffe gadget: een magnesium stick.

Scouting Magnesium Stick van BT Survival

scouting scouts vuursteen magnesium stick vuurstick vuursteen
Klik op de foto voor meer details en bestellingen

Deze vuursteen wordt in de wereld van scouting vaak gebruikt bij het leren van gevorderde vuurmaak technieken. Door het mesje langs de magnesium staaf te schrapen, ontstaan er vonken die wel 3000 graden(!) warm zijn. Als ze in aanraking komen met licht ontvlambaar materiaal zoals berkenschors, papier of heel fijn gesneden houtsnippers, ontstaat er direct een goede vlam en is dat het begin van een heerlijk kampvuur.


Vuursteen, centimeter & opener in één

scouting scouts vuursteen magnesium stick vuurstick vuursteen

Deze multifunctionele gadget kan niet alleen gebruikt worden om vuur mee te maken, maar het is gelijk een flesopener en centimeter in één. Daarnaast krijg je een leuke sleutelhanger erbij met fluitje zodat je bijvoorbeeld als leiding zijnde de kinderen bij elkaar kan roepen.

Specificaties

MerkBT Survival
NaamAGM Fire Starter
FunctiesVuursteen, flesopener, centimeter, fluit
TypeMagnesium Stick

Wat heb je verder nodig voor je scouting carrière?

Klik op de titel van de foto om meer te lezen over andere scouting producten en accessoires die jij of je kind goed kunnen gebruiken bij de scouting.

Hopelijk heeft deze post jou kunnen helpen. Als dat zo is, laat alsjeblieft een beoordeling achter 🙂

Klik op het aantal sterren dat je wilt geven

Gemiddelde score 4.6 / 5. Aantal stemmen 5

Nog niet beoordeeld. Wil jij de eerste zijn?

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

David

Hallo en welkom op mijn blog! Mijn naam is David en ik ben gepassioneerd (vrienden zeggen soms geobsedeerd) avonturier. Na vele solo en duo backpack reizen over de hele wereld, waarvan één meer dan 2 jaar lang, wil ik nu graag mijn kennis en ervaringen delen over alles dat met reizen en outdoor te maken heeft. Hiernaast heb ik een passie voor digitale innovaties zoals cryptovaluta. Zo is Voordeel Avonturier ontstaan. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat jij de beste reis- en outdoor producten te zien krijgt voor jouw volgende avontuur. Heb je zelf nog tips, ideeën of feedback? Laat gerust een berichtje achter, dat vinden we leuk.