Bobcat Miner 300 kopen met korting in Nederland? Promo code & info Bobcat Miner 300 kopen met korting in Nederland? Promo code & info
5 (4) Laatst geupdate op februari 2, 2023 door David Bobcat miners zijn weer te bestellen! Via onderstaande link kan je direct de meest... Bobcat Miner 300 kopen met korting in Nederland? Promo code & info
5
(4)

Laatst geupdate op februari 2, 2023 door David

Bobcat miners zijn weer te bestellen! Via onderstaande link kan je direct de meest populaire Helium Miner bestellen in de officiële webshop. Wacht niet te lang, want hoe later besteld: hoe later in huis.

Update 15 september: Helaas zijn er geen kortingscodes meer beschikbaar. De leverancier heeft laten weten dat dit simpelweg niet nodig is, omdat de populariteit van de miners nog steeds in de lift zit. Wees voorzichtig met bestellen van een Helium Miner, omdat er momenteel veel nepsites in de lucht zijn die claimen Bobcat Miners te verkopen met korting of minder levertijd. De enige verkoper van Bobcat miners, is Bobcat zelf! Alle andere aanbieders zijn of dropshippers, of fraudeurs.

Dat gezegd te hebben, hier kan je de Bobcat Miner bestellen:

Bobcat Miner 300 kopen

De link hieronder brengt je naar de officiële webshop van Bobcat. In de video hieronder kan je Nederlandse uitleg vinden over het bestelproces, mocht je het wat ingewikkeld vinden.

Instructievideo Helium Miner bestellen

Linxdot Helium Miner kopen (met korting!)

Een uitstekend alternatief voor een Bobcat Miner 300 is de Linxdot Helium Miner. Deze HNT miner wordt verzonden vanuit Engeland en kan besteld worden met credit card of crypto. Met een lage prijs en snelle verzending, is dit een van de beste Helium Hotspot Miners op de markt. Klik op de afbeelding of de knop om deze te bekijken in de webshop. Bestel je met de kortingscode HELIUMNL, krijg je van ons gratis 3% korting!

Linxdot Helium hotspot miner mining hnt crypto bobcat beste helium miner belgie kopen

Mis geen belangrijk Helium nieuws!

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van Helium, HNT en de miners? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en we laten het direct weten als we (weer) een goede deal of informatie voor je hebben!

Bobcat miner 300
De Bobcat Miner 300

Meer over Helium & HNT

Hopelijk heeft deze post jou kunnen helpen. Als dat zo is, laat alsjeblieft een beoordeling achter 🙂

Klik op het aantal sterren dat je wilt geven

Gemiddelde score 5 / 5. Aantal stemmen 4

Nog niet beoordeeld. Wil jij de eerste zijn?

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

David

Hallo en welkom op mijn blog! Mijn naam is David en ik ben gepassioneerd (vrienden zeggen soms geobsedeerd) avonturier. Na vele solo en duo backpack reizen over de hele wereld, waarvan één meer dan 2 jaar lang, wil ik nu graag mijn kennis en ervaringen delen over alles dat met reizen en outdoor te maken heeft. Hiernaast heb ik een passie voor digitale innovaties zoals cryptovaluta. Zo is Voordeel Avonturier ontstaan. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat jij de beste reis- en outdoor producten te zien krijgt voor jouw volgende avontuur. Heb je zelf nog tips, ideeën of feedback? Laat gerust een berichtje achter, dat vinden we leuk.