Camping kooktoestel op poten kopen? Top 3 veiligste voor kamperen Camping kooktoestel op poten kopen? Top 3 veiligste voor kamperen
4.9 (7) Laatst geupdate op februari 6, 2023 door David Wanneer je gaat kamperen is een van de hoogtepunten het bourgondisch koken van de... Camping kooktoestel op poten kopen? Top 3 veiligste voor kamperen
4.9
(7)

Laatst geupdate op februari 6, 2023 door David

Wanneer je gaat kamperen is een van de hoogtepunten het bourgondisch koken van de lekkerste maaltijden in de buitenlucht. Hiervoor heb je wel een goed camping kookstel op poten nodig. Je wilt immers niet dat je kookstel omvalt en jij de halve camping afbrand. De meeste verzekeringen dekken dit niet. De onderstaande camping kooktoestellen op poten voldoen aan de benodigde veiligheidseisen en zijn bovendien aantrekkelijk geprijsd.

Top 3 beste camping kooktoestel op poten

1. Camp Chef Explorer Stove 30mb – Camping kooktoestel op poten

camping kooktoestel op poten

De nieuwe Camp Chef Explorer kooktoestel is na het daverende succes in Amerika nu ook beschikbaar in Europa. Dit vrijstaande camping kooktoestel op poten beschikt over 2 pitten, waardoor je de heerlijkste maaltijden klaarmaken zonder te hoeven wachten op het vrijkomen van de andere pit. De windschermen aan de zijkant zorgen voor een optimaal rendement van gasverbruik en bieden bescherming tegen uitwaaien wanneer je je gerecht wilt laten sudderen.


2. Defa campingkast Easy Folding L – Camping kooktoestel op poten

camping kooktoestel op poten

De Defa campingkast is een luxe uitstralende camping kooktoestel op poten. Dankzij de hoge windschermen kan je snel de lekkerste maaltijden klaarmaken ondanks dat het waait. Bijkomend voordeel van dit camping kooktoestel op poten is dat er twee vakken onder zitten waarin je je potten en pannen in op kan bergen. Let wel op: het gasstel is niet inclusief.


3. De Hendi roast master heavy duty – Camping kooktoestel op poten

camping kooktoestel op poten

Deze Hendi powergrill is de vriend van iedere barbecue fanaat. Gemaakt van roestvrij staal en een verchroomd rooster, bak jij hier de lekkerste stukjes vis en vlees op waar de hele camping jaloers op zal zijn. Ook kan je er meerdere pannen op kwijt wanneer je bijvoorbeeld soep wilt opwarmen of aardappels wilt koken.

De roast master wordt geleverd met een gasslang en drukregelaar zodat je alleen nog maar een propaan of butaan gastank hoeft te regelen.


Hopelijk heeft deze post jou kunnen helpen. Als dat zo is, laat alsjeblieft een beoordeling achter 🙂

Klik op het aantal sterren dat je wilt geven

Gemiddelde score 4.9 / 5. Aantal stemmen 7

Nog niet beoordeeld. Wil jij de eerste zijn?

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

David

Hallo en welkom op mijn blog! Mijn naam is David en ik ben gepassioneerd (vrienden zeggen soms geobsedeerd) avonturier. Na vele solo en duo backpack reizen over de hele wereld, waarvan één meer dan 2 jaar lang, wil ik nu graag mijn kennis en ervaringen delen over alles dat met reizen en outdoor te maken heeft. Hiernaast heb ik een passie voor digitale innovaties zoals cryptovaluta. Zo is Voordeel Avonturier ontstaan. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat jij de beste reis- en outdoor producten te zien krijgt voor jouw volgende avontuur. Heb je zelf nog tips, ideeën of feedback? Laat gerust een berichtje achter, dat vinden we leuk.