Grondzeil met opblaasrand kopen? Check dit grondzeil voortent met opstaande rand Grondzeil met opblaasrand kopen? Check dit grondzeil voortent met opstaande rand
4.8 (21) Laatst geupdate op februari 6, 2023 door David Een grondzeil met opblaasbare rand is de perfect oplossing voor een regenachtige vakantie waarbij... Grondzeil met opblaasrand kopen? Check dit grondzeil voortent met opstaande rand
4.8
(21)

Laatst geupdate op februari 6, 2023 door David

Een grondzeil met opblaasbare rand is de perfect oplossing voor een regenachtige vakantie waarbij je de voeten wél droog wilt houden. Dit grondzeil met opstaande rand zorgt ervoor dat je spullen droog blijven wanneer er een (Hollandse) moesson overtrekt.

Travellife grondzeil opblaasbare rand

Dit voortent zeil met opblaasrand is gemaakt van stevig PVC en kan op zichzelf gebruikt worden, of in combinatie met tenttapijt voor meer comfort. Wil je deze voortent air barrier vastzetten, dan kan dat via de oogjes waar haringen doorheen gestoken kunnen worden.

Met slechts een paar keer blazen is de 5cm hoge rand volledig opgeblazen en houdt deze regenwater buiten de (voor)tent. Afhankelijk van de afmetingen van je voortent, kan je kiezen uit de volgende maten:

  • 250 x 400 cm
  • 250 x 450 cm
  • 250 x 500 cm
  • 250 x 600 cm
  • 300 x 600 cm
Voortent zeil met opblaasrand. Via de ventieltjes blaas je eenvoudig en snel de randen vol.

Het zeil is volledig waterdicht, gemakkelijk te reinigen en komt met 2 jaar garantie.

Belangrijkste specificaties

NaamTravellife grondzeil
met opblaasbare rand
Typegrondzeil voortent met
opstaande rand
AfmetingenDiverse afmetingen
Hoogte opblaas-
bare rand
5 cm
Gewicht4900 gram
PrijsVanaf €69,95 (Prijs actueel
op moment van schrijven)
Waar te koopBol.com

Klaar voor het volgende avontuur?

Maak je nieuwe uitrusting compleet met deze producten. Voor jou vergeleken!

Hopelijk heeft deze post jou kunnen helpen. Als dat zo is, laat alsjeblieft een beoordeling achter 🙂

Klik op het aantal sterren dat je wilt geven

Gemiddelde score 4.8 / 5. Aantal stemmen 21

Nog niet beoordeeld. Wil jij de eerste zijn?

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

David

Hallo en welkom op mijn blog! Mijn naam is David en ik ben gepassioneerd (vrienden zeggen soms geobsedeerd) avonturier. Na vele solo en duo backpack reizen over de hele wereld, waarvan één meer dan 2 jaar lang, wil ik nu graag mijn kennis en ervaringen delen over alles dat met reizen en outdoor te maken heeft. Hiernaast heb ik een passie voor digitale innovaties zoals cryptovaluta. Zo is Voordeel Avonturier ontstaan. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat jij de beste reis- en outdoor producten te zien krijgt voor jouw volgende avontuur. Heb je zelf nog tips, ideeën of feedback? Laat gerust een berichtje achter, dat vinden we leuk.